torsdag den 31. oktober 2013

Tørrede æble- og appelsinringe ♡

Ligger i inde med lidt for mange af efterårets æbler, kan i
let lave jeres egne lækre tørrede æbleringe.
De kan spises som de er, eller bruges i din müsli eller som en del af en dessert eller i salat. Prøv også at lægge en skive i en kop te og teen vil få en dejlig smag af æble og efterår.
Æbleringene er også søde som pynt evt. på kager eller på en snor i køkkenet.

Kram Stine ♡






 Sådan gør du:
  • Vask og tør æblerne og skær dem i tynde skiver.
  • Fordel skiverne på en bageplade, og lad dem tørre i ovnen ved lav varme (100° varmluft) i ca. 1-1½ time alt efter hvor meget saft æblerne indeholder.
Æblerne skal være friske og sprøde for at få et godt resultat.
Når æbleringene er tørre, skal de lægges i et lufttæt glas og stilles et køligt og mørkt sted, f.eks. i spisekammeret. Her kan de tørrede æbleringe holde sig hele vinteren og foråret.

4 kommentarer:

  1. Hvor er det en god ide´. Udover ser det smadder hyggeligt ud. Tak for opskrift og tip.
    God weekend :-)
    Kram
    Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak for dine søde ord Birgitte :)
      God weekend.
      Kram Stine

      Slet
  2. Danke für deine lieben Worte, ich habe mich sehr darüber gefreut!
    Einen wunderschönen Blog hast du und bestimmt riecht es ganz wunderbar bei dir nach Äpfeln und Apfelsinen, schöne Idee!

    Viele liebe Grüße
    Simone

    SvarSlet
  3. Önskar dig en jättefin
    Helg
    Kram Tina!

    SvarSlet

Tak for din kommentar, det glæder mig rigtig meget :)

Ønsker dig en dejlig dag
Kram Stine ♥